Saloane Bucureşti:

Dorin Scutarasu
head of business
0744-338833

Un proiect dezvoltat de:FaceToFace Media

Urmăreşte-ne pe
facetoface

Avantajele SALON TV

rata de vizualizare a reclamei - 95%

Amplasarea monitoarelor exact în faţa clienţilor şi programul captivant garantează vizualizarea reclamei dumneavoastră. LCD-urile sunt montate la maxim 50-70 cm distanţă faţă de clienţi, fiind singura sursa de entertainment pentru minutele de aşteptare. De asemenea, clienţii nu pot întoarce capul în timp ce beneficiază de serviciile salonului. Conform estimărilor, un client petrece între 30-150 minute într-un salon. Emiteţi practic în prime-time pentru fiecare client.


audiență lunară: 60.000 femei cu venituri medii și mari

Niciun alt mediu de publicitate nu vă pune la dispoziţie această nişă. Folosind SalonTV veţi putea comunica reclama unui segment targetat, de neatins prin alte mijloace media: femei cu vârsta între 20-50 ani, cu venituri medii şi mari, un segment care cumpără. Adresaţi-vă direct potenţialilor clienţi. În acest moment audiența este de 60.000 femei (40.000 femei București, 20.000 femei Iași).


Mesajul reclamei dumneavoastră este asimilat într-o manieră pozitivă

Clientele care vin la salonul de înfrumuseţare sunt relaxate în timp ce beneficiază de tratament. Aşadar, ele vor percepe reclama dumneavoastră ca un mesaj pozitiv, ceea ce face ca impactul reclamei să fie şi mai puternic.

De impact! Salon tv este un mediu nou de advertising

Şi ca tot ce e nou şi interesant, va fi apreciat de către clienţi. Toate sondajele pe care le-am facut arată că toţi clienţii au apreciat foarte mult noul sistem SalonTV şi s-au arătat încântaţi de informaţiile pe care le pot urmări.

Cele mai mici prețuri/audiență versus alte canale media

Folosind SalonTV ca mijloc de reclamă, puteți fi siguri că mesajul dumneavoastră ajunge exact la clienții țintă. Astfel, bugetul dumneavoastră de publicitate va fi direcționat doar către potențialii clienți. Nu veți plăti costuri suplimentare pentru ca reclama să fie văzută de persoane care nu se află în target-ul dumneavoastră de clienți potențiali.

[ sus ]

 
Home page | Contact | Nu aveți un spot video? | Download | Sunteţi proprietarul unui salon? | © FaceToFace SRL 2011. Toate drepturile rezervate.

Televiziunea din saloanele de înfrumusețare premium
www.SalonTV.ro

www.FaceToFace.ro

Televiziunea din clinicile medicale REGINA MARIA
www.ClinicTV.ro